ULTIMA ORĂ! Copil prins sub un perete prăbușit, la Țifești

0
2593

Un copil în vârstă de 14 ani a fost rănit astăzi, la Țifești, după ce a fost prins sub dărâmături, în momentul când peretele unei locuințe dezafectate s-a prăbușit peste el. Conform unor surse, la fața locului a fost prezent un echipaj de pompieri din Panciu, cu o  autospecială , o ambulanță SMURD și o ambulanță a SAJ Vrancea. După ce a fost scos de sub dărâmături, copilul era conștient și prezenta traumatisme multiple, „fiind transportat cu ambulanța SMURD la UPU Focșani” , ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea. Vom reveni cu informații.    foto: isujis.ro

foto: ISU Vrancea

UPDATE!  Copil de 14 ani, scos în viață de pompieri vrânceni, de sub un perete dărâmat peste el

Vineri, 17 iulie, în jurul orei 12:10, un apel la numărul unic de urgență 112 semnala faptul că, în comuna Țifești, un copil de 14 ani, a fost surprins sub un perete căzut peste el.
La locul evenimentului s-au deplasat de urgență 2 echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu cu 1 autospecială de intervenție și 1 ambulanță SMURD.
Pompierii, în cooperare cu SVSU Țifești, au acționat, cu ajutorul accesoriilor din dotare, pentru extragerea victimei. Copilul a fost scos de sub dărâmături în stare de conștiență, prezentând multiple leziuni. Paramedicii i-au acordat primul ajutor calificat la fața locului și ulterior, l-au preluat și l-au transportat la UPU Focșani sub asistența unui medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea, 17 iulue 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here