VIDEO: PNL are ZERO soluții pentru reluarea școlii în toamnă!

0
253

În #RomâniaEducată a lui Iohannis, PNL joacă la păcănele și educația copiilor. #GuvernulVID are ZERO #soluții pentru reluarea școlii în toamnă! ⚠️ În loc să vină cu soluții, Ministrul Educației emite numai enormități care sperie deopotrivă profesorii, părinții și elevii. Vorbește despre rocade imposibile ale copiilor între mersul la școală și învățatul de acasă, de parcă ar trăi într-o realitate paralelă. ❗ Adevărul este că nu le pasă cum se vor descurca părinții cu serviciul, nu-i interesează coerența actului educațional. NU acestea sunt prioritățile Guvernului, ci tunurile din banii românilor și numirile membrilor propriilor familii în funcții bine plătite, la stat. ❗ PNL habar n-are încotro îndreaptă țara! Și cel mai grav este că experimentează asta inclusiv pe viața copiilor noștri. #GuvernațiNUmaiaberați

Publicată de Partidul Social Democrat pe Marţi, 14 iulie 2020

În #RomâniaEducată a lui Iohannis, PNL joacă la păcănele și educația copiilor. #GuvernulVID are ZERO #soluții pentru reluarea școlii în toamnă! În loc să vină cu soluții, Ministrul Educației emite numai enormități care sperie deopotrivă profesorii, părinții și elevii. Vorbește despre rocade imposibile ale copiilor între mersul la școală și învățatul de acasă, de parcă ar trăi într-o realitate paralelă.

Adevărul este că nu le pasă cum se vor descurca părinții cu serviciul, nu-i interesează coerența actului educațional. NU acestea sunt prioritățile Guvernului, ci tunurile din banii românilor și numirile membrilor propriilor familii în funcții bine plătite, la stat.

PNL habar n-are încotro îndreaptă țara! Și cel mai grav este că experimentează asta inclusiv pe viața copiilor noștri.

#GuvernațiNUmaiaberați

Sursa: Facebook/Partidul Social Democrat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here