VIDEO! Familie de dihori salvată dintr-un cămin de apometru, la Movilița

0
867

Echipa de la Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice (ACDB) a fost chemată la Movilița, pentru a salva o femelă de dihor împreună cu puii ei, ascunși într-un cămin de apometru dintr-o gospodărie. Întreaga acțiune a fost filmată și postată pe pagina oficială a ACDB , salvatorii alăturând imaginilor și câteva detalii:

„O femelă de dihor a ales să își crească puii în căminul de apometru într-o gospodărie din localitatea Movilița, județ Vrancea. Când proprietarul a găsit familia de dihori, a căutat să îi salveze, o inițiativă lăudabilă în condițiile în care majoritatea oamenilor care au dihori în gospodării nu doresc salvarea lor. Puii și mama sunt acum în grija ACDB, urmând a fi eliberați în mediul natural imediat ce vor fi capabili să se descurce singuri !” 

ACDB, Centrul pentru Reabilitarea Faunei Sălbatice, este locul în care multe animale sălbatice aflate în situații dramatice sunt salvate, îngrijite și apoi eliberate în natură. Pui orfani de urși sau de căprioare, berze electrocutate, lebede înghețate, pui căzuți din cuiburi și multe animale lovite de mașini în trafic, toate aceste animale ajung la ACDB, unde sunt îngrijite de o echipă de voluntari și profesioniști inimoși.

„Poți și tu să ajuți animalele sălbatice de la Centrul de Reabilitare a Faunei Sălbatice să treacă mai ușor prin procedurile medicale atunci când sunt rănite printr-o DONAȚIE
https://doneaza.pago.ro/salvam-animalele-salbatice/ ” este apelul membrilor ACDB, din finalul postării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here