GALERIE FOTO: Handbal, juniori 1 – Focșănenii de la CSS continuă antrenamentele la Focșani!

0
215

Handbaliștii juniori 1 ai CSS Focșani continuă pregătirea pentru viitoarea ediție de campionat care este programată să înceapă la 20 septembrie. S-au antrenat individual, conform planurilor stabilite de antrenorul emerit, profesorul Lucian Tucan, au lucrat, apoi pe grupuri mici, iar de câteva zile se pregătesc în Sala Liceului cu Program Sportiv, dar și în aer liber în spații din curțile liceelor din zonă. Fac acumulări fizice specifice, au parte și de minge, dar în aceeași cheie a automatizării unor reflexe de handbaliști. Fac abdomene și alte exerciții la ”altitudine” – pe treapta de sus a celebrelor tribune din beton de la LPS și jos, lângă o margine de șantier pentru înlocuirea conductelor de termoficare din curtea complexului de licee de pe 1 Decembrie. Situația nu-i stânjenește, este o atmosferă de voie bună, chiar dacă profesorul nu-i dispus să tolereze abaterile de la regulă și mai are și cronometrul cu care le măsoară performanța. Despre cantonamente nu poate fi vorba, deocamdată, date fiind condițiile impuse de criza Covid – 19.

În anul competițional care va începe în septembrie, odată cu turneele pe zone geografice, CSS Focșani are de făcut uitată contra-performanța din sezonul trecut când au ratat calificarea în grupa Valoare, dar și în grupa Speranță, din cauza lipsei jucătorilor cu talie.

În Lotul pentru ediția de campionat 2020-2021 profesorul Lucian Tucan va avea la dispoziție, practic, aceiași jucători din campionatul trecut. Nu va mai face parte din echipă pivotul Emil Pușcașu care a depășit vârsta juniorilor 1, dar, cum este în continuare elev al Liceului, se antrenează alături de colegii lui și va juca pentru LPS Focșani în competițiile școlare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here