Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru începe participarea la concursuri!

0
75
  • Sâmbătă, 18 iulie, campioana de la CSM Focșani 2007 va lua startul la Trofeul Marc, ediția de vară, la U 18, la Cluj Napoca

          Maria-Daciana Ciubotaru a avut un început de an 2020 fulminant, cu titlul de campioană națională U 16 la dublu și titlul de vicecampioană națională la simplu la 16 ani, cu locul al treilea pe care l-a ocupat cu echipa României la Zone C G16 2020 Tennis Europe Winter Cups by HEAD și postura de finalistă la LES PETITS DUCS, la 16 ani, la Dijon, Franța. Maria se afla, la întreruperea activității competiționale în tenis, în luna martie 2020, pe locul 3 național la U 16, locul 91 în clasamentul Tennis Europe Best girls all și pe locul 1 pe 2020 în clasamentul Tennis Europe.

După întreruperea activității sportive, Maria s-a pregătit acasă, apoi pe terenurile din Parcul Nicolae Bălcescu și Focșani Sud sub îndrumarea profesorilor Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae. Din această săptămână, Maria va reintra în competiții. Va începe sâmbătă, 18 iulie, cu Trofeul Marc, ediția de vară, de la Cluj Napoca turneul pentru 18 ani – Maria a împlinit 15 ani la 23 ianuarie 2020. Va continua cu Campionatul Național individual U 16 ani, tot la Cluj-Napoca, la 27 iulie, apoi, cu Campionatul Național Individual U 18 de la Iași, prevăzut să înceapă la 3 august.

          Un program dens pe care Maria-Daciana Ciubotaru îl poate parcurge cu performanțe care să o mențină în partea de sus a ierarhiilor naționale și internaționale la categoria ei de vârstă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here