Odobești. Primarul Nicolaș a semnat un proiect în valoare de 4,5 milioane euro pentru înființarea rețelei de transport public nepoluant

0
1478

Proiectul “Înființare transport public nepoluant pentru mobilitatea urbană a populației și reducerea emisiilor de carbon în orașul Odobești”, în valoare de 4,5 milioane de euro, a fost semnat de către Daniel NICOLAȘ, primarul orașului. Proiectul prevede înființarea unor linii de transport intra-orășenești, achiziția de microbuze electrice, construirea a 34 stații inteligente pentru călători precum și construirea unui depou pentru gararea, încărcarea și mentenanța microbuzelor.

Liniile transportului public vor lega principalele cartiere ale orașului (Sturza, Cartierul Nou, Centrul Civic) precum și noile puncte de intreres care vor fi construite prin celelalte proiecte aflate în curs de implementare, respectiv Observatorul Astronomic, Planetariul, Zona cu facilități recreative din zona Supuși, parcurile din cartierul Sturza și cel de la Sf Ilie.

Acest proiect, alături de modernizarea sistemului de iluminat public și celelalte proiecte de infrastructură vor face din orașul nostru un important punct de atracție turistică și vor dezvolta viața socio-economică a orașului.

Sursa text: Facebook/Primaria Odobesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here