ULTIMA ORĂ! Mesaj sfâșietor de adio din partea mamei lui Ionuț Bută, tânărul care a decedat infectat cu COVID-19

0
4393

Mama lui Ionuț Bută, tânărul de 34 de ani, angajat al Primăriei Panciu, care a murit infectat cu COVID-19, a postat un mesaj sfâșietor despre decesul prematur al acestuia.

Ionuț Bută a pierdut lupta cu temutul coronavirus, duminică, după ce a decedat într-un spital din București.

Mesajul transmis de mama lui Ionuț Bută a fost publicat pe facebook de mătușa acestuia, Gabriela Azem, care, la rândul ei, exprimă câteva gânduri pline de durere: „Astăzi va fi ultimul salut pentru nepotul meu, Ionuț . Mama acestuia îi dedică aceste rânduri încărcate de emoții materne și durere care sfâșie inima ei, dar și pe a noastră. Personal, am pierdut nu doar un nepot special, ci și un prieten de suflet, un confident. DRUM LIN PRINTRE AȘTRI ȘI STELE, DRUM LiN ÎN LUMINĂ PENTRU A TE UNI CU SURSA, iar de acolo, din lumea celor fără prihană,  o să veghezi și asupra noastră, cei care-ți plângem plecarea prematură”.

Iată gândurile mamei sale, Mariana: „Acesta este bunul și dragul meu băiat Ionuț, care m-a lăsat cu inima frântă. În toți acești ani frumoși pentru mine, a fost mai mult ca o fată, eram MĂMICA lui tot timpul, pe care a știut să o prețuiască, să o respecte, să o ajute, să o iubească cu adevărat. Ai făcut prea multe pentru mine Ionuț și erai foarte fericit când ți-ai salvat mama și ai văzut-o prin curte mergând. Am simțiț să-ți scriu aceste rânduri pentru ultima dată acum, la despărțire, când nici eu și nici Irinela nu putem fi alături de tine. M-ai lăsat cu inima frântă, lacrimile nu mă mai ajută să Îți pot spune despre iubirea mea față de tine. Știu că mă vei veghea de unde ești și vei fi îngerul meu păzitor, știi că mai am încă nevoie de tine și de dragostea ta.Te pup puiul meu Bun și DRAG, MAMA”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here