Marcel Ciolacu: Am decis să nu votăm legea carantinei până când Orban și Tătaru nu vin în Senat

0
286

Carantina lui Orban este o aberație care, după 30 de ani, vinde iar libertatea la rație. Guvernul PNL să explice românilor de ce a aruncat iar țara în haos legislativ! Am decis azi să nu votăm legea carantinei până când Orban și Tătaru nu vin în Senat să-și susțină proiectul de lege. Și ministrul Justiției trebuie să explice cum a putut totuși să dea aviz pe un proiect atât de prost. Este cu atât mai grav că s-a dat aviz pe o lege care restrânge drepturi și libertăți!!!

Sunt trei zile de când l-am chemat pe Orban la Senat și văd că încă se ascunde. Guvernanții ori sunt inconștienți, ori le e frică de valul public de indignare. Țipă medici, pacienți, juriști, societate civilă – așa de bun a fost proiectul lor! Premierul trebuie să vină să explice cum a lăsat iar țara în vid legislativ și apoi a născut o lege tip matrioska. La suprafață era despre urgența sanitară și sănătatea publică și înăuntru un mecanism pervers, gata să anihileze libertățile românilor.

Cât despre președintele Iohannis, prin tăcerea sa solemnă și asurzitoare ne arată ce ghinion avem că vidul legislativ prin care trece țara pică fix în weekendul lui prelungit!

Sursa text și foto: Facebook/Marcel Ciolacu, 13 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here