Elevii de 10 = 0 pentru PNL Focșani

0
851

După 4 ani de declarații care mai de care mai jenante și hărțuiri penale, făcute din dorința de a stopa proiectele comunității, consilierii locali PNL au ajuns să-i disprețuiască și pe elevii de 10 din Municipiul Focșani, cei care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională și Bacalaureat.

Astfel, ca să-și justifice absența NEMOTIVATĂ de la ședința extraordinară din data de 8 iulie 2020, când s-a votat proiectul prin care acești elevi au fost premiați de Consiliul Local, consilierii locali PNL au motivat că ședința a fost convocată în aceeași zi în care ei ar fi trebuit să se prezinte la un proces desfășurat la Tribunalul Brăila.

Ceea ce IPOCRIZIA îi face să „uite”… este că procesul respectiv de la Brăila a avut loc dimineață, la prima oră, iar ședința de Consiliu Local a fost la ora 16.00, timp mai mult decât suficient să revină la Focșani. Brăila este la o oră și jumătate de mers regulamentar cu mașina! Mai mult decât atât, din cei 9 consilieri liberali la Tribunalul Brăila au fost doar 3, după cum se și vede într-o postare făcută pe o rețea de socializare. Cu alte cuvinte, ceilalți 6 ar fi putut lejer să vină la ședință… dar au ales să MINTĂ și să transforme un eveniment deosebit pentru tinerii de 10, profesorii și familiile acestora într-un moment jenant, politizat.

Mi-am dorit, sincer, ca toți consilierii locali să fie prezenți la ședință pentru a-i onora pe acești tineri care ne fac să fim mândri de ei și de rezultatul obținut. Pentru ceea ce au reușit acești copii, ei merită tot respectul și toată aprecierea noastră, așa că se cuvenea ca TOȚI consilierii locali să fie prezenți FIZIC la această ședință!

Din păcate însă, se pare că elevii de 10 ai Focșaniului reprezintă 0 pentru consilierii locali liberali, pentru că niciunul dintre ei nu a avut decența de a se prezenta la ședință, boicotând în mod nepermis un eveniment de o solemnitate aparte. De fapt… nici nu ar putea consilierii locali liberali să aibă respect față de elevii de nota 10, atâta vreme cât PNL promovează în structurile de conducere indivizi de nota 3.60 la Bacalaureat. Pardon, 3.75 după contestație!

Primar, Cristi Valentin Misăilă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here