Baschet, Liga Națională – Încă doi jucători pentru echipa Focșaniului!

0
206
  • Au semnat pentru CSM 2007 Dorde Simeunovic și Miloș Krivokapic

Lotul formației de seniori a CSM Focșani 2007 care va evolua în ediția 2020-2021 are încă doi jucători. Au semnat, ieri, cu formația focșăneană, Dorde Simeunovic și Miloș Krivokapic.

Sârbul Dorde Simeunovic, de 25 de ani, este bună cunoștință a suporterilor CSM 2007 pentru care a jucat și în campionatul 2019-2020, încheiat în martie, din cauza pandemiei de Covid 19. Dorde a fost jucător de bază al echipei Focșaniului pentru care marcat, în medie, 12,21 puncte, a fost un pasator și recuperator important contribuind în mod consistent la realizarea performanței de clasare a echipei între primele 12 din România! Revenirea sa la Focșani este un semn că aici s-a simțit apreciat, că i-a plăcut atmosfera de la echipă și că își dorește să continuie la realizarea unui frumos proiect de dezvoltare a baschetului la Focșani.

          Miloș Krivokapic este un jucător muntenegrean care a evoluat în campionatul trecut pentru CSM Galați, după ce jucase în țara sa, la BC Ulcinj Rivijera. Miloș s-a născut la 28 august 1996 la Cetinje, în Muntenegru, are 1.91 metri și a avut în campionatul trecut medii de 12.72 puncte, 3 recuperări și 4.4 pase decisive.

Pentru CSM Focșani 2007 a mai semnat, cu trei săptămâni în urmă, valorosul baschetbalist american Robert Alan Sampson, jucător de 28 de ani și 2.03 metri. Așa cum mi-a spus profesorul Petruț Mihai, antrenorul echipelor de baschet ale CSM 2007 și președintele secției de baschet, în perioada următoare vor mai veni în lotul de Ligă Națională câțiva jucători – între care și străini, dar și români, cu care se află în discuții avansate în acest sens. Antrenorul focșănenilor își propune alcătuirea unui lot competitiv, care să facă față nivelului ridicat al competiției la care vor participa cele mai bune formații din baschetul din România.    Din lot vor face parte și mai mulți juniori U 18 – ca și în campionatul trecut – și care. acum, se pregătesc pentru turneul final al Campionatului Național.

Competiția seniorilor va începe la 10 octombrie 2020 și se va termina în întervalul 2-12 iunie 2021, așa cum este prevăzut în decizia din 9 iulie 2020 a Consiliului Director al FR Baschet. La 3 octombrie 2020 va începe Cupa României. Termenul de înscriere în campionatul Ligii și în Cupa României este 15 iulie, iar tragerea la sorți va avea loc la 24 august la sediul Federației.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here