ULTIMA ORĂ! Aripi frânte la 22 de ani; Vlad Dediu din Adjud a murit ieri la mare

0
22355

Vlad Dediu, președintele Uniunii Studenților din România, originar din Adjud, a murit ieri pe un pat de spital din Constanța. Băiatul în vârstă de 22 ani fusese transportat de urgență la spital după ce un apel la 112 anunța că acesta: ,,A intrat în apă și nu a mai ieșit. În Mamaia, în dreptul clubului Fratelli”, titrează Ziua de Constanța.

Când au ajuns la fața locului, paramedicii l-au resuscitat pe băiat, transportându-l ulterior la spital în strare gravă. Din păcate, inima adjudeanului s-a oprit, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

Potrivit libertatea.ro, ,,Incidentul a avut loc în Mamaia, sâmbătă dimineața. Liderul studenților, în vârstă de 22 de ani, venise să se distreze alături de prieteni. Potrivit relatărilor de la fața locului, tânărul a intrat în apă, a fost prins de curenți și nu a mai putut ieși din valuri.

Un alt tânăr care trecea prin zonă l-a văzut în apă și a sărit în ajutorul lui. Medicii au ajuns imediat la fața locului. L-au resuscitat pe tânărul de 22 de ani și l-au transportat de urgență la spital în Constanţa.

Ulterior, Vlad Dediu a fost dus la Spitalul Județean de Urgență din Constanța, însă acolo a decedat, în pofida eforturilor depuse de către personalul medical, potrivit Ziua Constanța”.

Vestea că liderul lor s-a stins din viață la aproximativ două săptămâni de la absolvirea facultății, i-a îndurerat pe reprezentanții UNSR care au postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare:  ”Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme.

Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator.

Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad!”, este mesajul postat de reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților din România pe pagina lor de Facebook.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

sursă foto: facebook Vlad Dediu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here