ULTIMA ORĂ! FOTO! Biserica Sfinții Voievozi din Haret a fost reparată

0
396

Biserica cu hramul Sfinții Voievozi din parohia Haret a fost reparată cu ajutorul fondurilor alocate de Primăria Mărășești. Joi, 9 iulie 2020, a fost făcută recepția lucrărilor efectuate la acoperișul și fațada lăcașului de cult.

Biserica a fost înființată în anul 1992 și sfințită în anul 1998. Construcția a fost afectată de trecerea timpului, iar acoperișul vopsit în urmă cu 18 ani a început să ruginească și pereții să se degradeze.

”Am venit de fiecare dată când a fost nevoie în sprijinul bisericilor din orașul Mărășești și satele apărținătoare, deoarece religia este o parte importantă a vieții noastre.

Ca urmare a apelului făcut de preotul paroh Sorin Anghel, Primăria Mărășești a aprobat alocarea fondurilor efectuării reparațiilor la Biserica Sfinții Voievozi, care au constat în vopsirea acoperișului și repararea fațadei”, a declarat primarul Valerică Chitic.

”Mulțumim, pe această cale, Primăriei Mărășești, domnului primar Valerică Chitic și tuturor membrilor consilieri care au sprijinit această activitate”, a spus la rândul său preotul paroh Sorin Anghel.

PRIMĂRIA ORAȘULUI MĂRĂȘEȘTI, COMUNICAT DE PRESĂ, 10 IULIE 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here