Revin episoadele maniacale ale pamfletarului de serviciu al PNL Vrancea!

0
822

Ce țintă mai atractivă poate exista în județul nostru decât Marian Oprișan, subiect cu care poate ieși din lipsa de idei orice pseudoziarist plătit la articol care deformează în mod voit adevărul? Obsedat de persoana președintelui Consiliului Județean Vrancea, angajatul trompetei PNL redactează din nou un anunț demn de mica publicitate, comandat politic, prin care se doreşte desfiinţarea și denigrarea sistematică a conducerii autorității județene. Între timp, oamenii s-au mai deșteptat și nu mai digeră orice spune acest individ cu pretenții de ziarist, care a eșuat cu propria publicație online și care nu deține capacitatea intelectuală de a se ridica peste marea masă de tăntălăi aliați împotriva unui singur om.

Subiectul legat de desființarea Serviciului de Implementare și Coordonare Proiecte Europene a fost tranșat demult, iar faptul că se reia la infinit aceeași problema denotă clar obsesia unor pseudoziariști față de persoana președintelui sau mai degrabă dorința expresă de intoxicare și manipulare a cetățenilor prin mijloace de presă, singura formulă prin care ei consideră că Marian Oprișan poate fi anihilat.

Reeditarea acestor articole reliefează în mod cert faptul că drepturile la replică și comunicatele de presă pe care le-am transmis în nenumărate rânduri acestei publicații, pentru a combate minciunile sfruntate și informațiile eronate aduse la cunoștința publică, au fost ignorate și aruncate la gunoi. Cea mai mare problemă a acestor trepăduși gazetari este că informațiile nu servesc interesul cetățeanului, ci pe al acelora care patronează și comandă prestația. Acest mod de a face presă este o dovadă incontestabilă de rea credință, de neprofesionalism și de manipulare crasă a opiniei publice.

Indiferent cât de acerb cei de la Ziarul de Vrancea îl vor ataca pe președintele Consiliului Județean, nu ei sunt aceia care vor decide dacă va rămâne la conducerea acestuia, ci cetățenii județului!

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

8 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here