ULTIMA ORĂ! 48 de firme vrâncene, terase, piețe, parcuri, zone de agrement, verificate de echipe mixte de control

0
1019

Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19, în zonele aglomerate din județul Vrancea.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, piețe, târguri și terase, dar şi în parcuri și în alte zone de agrement.

La activitățile desfășurate ieri, 8 iulie a.c., au participat peste 250 de polițiști din cadrul I.P.J. Vrancea, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și cei de la Protecția Consumatorului.

Astfel, la nivelul județului Vrancea, au fost executate 3 acțiuni punctuale și au fost verificate peste 48 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate.

Au fost legitimate peste 65 de persoane și verificate 33 de mijloace de transport în comun și au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 700 de lei.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Acțiunile preventive vor continua pe toată perioada stării de alertă!

Comunicat IPJ Vrancea, 9 iulie 2020

foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here