ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! UPDATE! Percheziții la Ocolul Silvic Nereju

0
4188

O echipă de polițiști execută percheziții la această oră la Ocolul Silvic Nereju.

Din câte se pare, vizată este o societate comercială din Nereju pentru care s-a emis mandat de percheziție pentru comiterea infracțiunilor de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori și evaziune fiscală.

De reținut că în urmă cu două săptămâni a fost organizat un flagrant tot la Ocolul Silvic Nereju. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE!  La această oră, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, sprijiniți de polițiști din cadrul I.G.P.R- Direcția de Ordine Publică, IPJ Călărași și IPJ Galați – Poliția Municipiului Tecuci efectuează 12 percheziții domiciliare pe raza județelor Vrancea,Galați și Călărași și municipiul București, la nouă persoane juridice și trei persoane fizice precum și două controale în fondul forestier.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, pentru probarea activității infracționale a unor persoane fizice și juridice bănuite de ilegalități în domeniul silvic și conexe acestuia.

Echipele de control acționează simultan în cele 12 locații și sunt sprijinite de reprezentanți ai Gărzilor Forestiere Focșani și București.

Totodată la acțiune participă luptători ai Serviciilor pentru Acțiuni Speciale Vrancea, Călărași, București și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea. (Comunicat IPJ Vrancea, 8 iulie 2020)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here