Fără apă noaptea, la Urechești, după ce 2 pompe au fost avariate

0
209

ÎN ATENȚIA LOCUITORILOR DIN COMUNA URECHEȘTI

Asigurarea apei potabile pentru comuna Urechești se realizează în mod gravitațional din rezervorul de 300 mc situat la Mitoc. Până aici, apa ajunge pe o conductă de aducțiune, prin pompare de la rezervorul tampon de 40 mc amplasat în incinta Gospodăriei de Apă. Acest rezervor este alimentat din cele trei foraje pozate în apropierea E85.

Cele două pompe care împing apa spre rezervorul din Mitoc au fost avariate, în ultima săptămână, astfel că am fost nevoiți să remediem, în regim de urgență, cel puțin una dintre pompe, pentru a asigura alimentarea rezervorului cu apă. Imediat ce s-a constatat avaria, a fost demarată procedura de achiziție a unei noi pompe. În funcție de termenele de livrare, ne vom preocupa de montarea rapidă a acesteia, pentru a reveni la parametrii normali de asigurare a apei în localitate. În aceste condiții, în perioada următoare, până la aducerea la starea inițială a instalațiilor, suntem nevoiți să întrerupem, pe timpul nopții, alimentarea cu apă în comuna Urechești. Până la achiziționarea acestei pompe, în funcție și de cantitatea de apă disponibilă, vom face toate demersurile pentru asigurarea continuității în furnizarea apei, pe parcursul zilei.

Având în vedere cele comunicate, considerăm că orice conotație politică ce poate fi dată acestui eveniment este lipsită de substanță.

Sursa text și foto: Facebook/Compania de Utilitati Publice SA Focsani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here