Bătaie în stradă! Inculpaţii au folosit pari, ţevi şi un moto-fierăstrău

0
12315

Şapte persoane din comuna Vidra vor fi judecate la Tribunalul Vrancea într-un dosar de tentativă la omor. Una dintre acestea are şi calitatea de inculpat dar şi pe cea de victimă. Inculpaţii au stârnit un adevărat război în timpul căruia s-au folosit pari, ţevi metalice şi chiar un motofierăstrău. Încăierarea a avut loc pe drumul public, în satul Burca-Cucuieţi, iar anchetatorii spun că a fost vorba de un conflict spontan.

Unul dintre inculpaţi este I.P. Conform rechizitoriului, în seara zilei de 29 iulie 2018, în jurul orelor 22.00, în timp ce se afla pe drumul public, a participat la un conflict spontan care s-a iscat între două grupuri de persoane care s-au lovit reciproc cu pari din lem, ţevi metalice, dar şi cu un moto-fierăstrău. În timpul altercaţiei, inculpatul l-a tăiat pe un alt bărbat, inculpat şi el, dar şi victimă, la antebraţul mâinii stângi, cu o drujbă. Victima a ajuns la spital şi a avut nevoie de 9-10 zile de îngrijiri medicale. În sarcina inculpatului s-au reținut infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Un alt inculpat din dosar este C.D care, la aceeaşi dată şi în acelaşi context, a participat la încăierare. Pe el, procurorii l-au trimis în judecată doar pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Procurorii l-au trimis în judecată şi pe A.D. Şi el a participat la încăierarea din seara zilei de 29 iulie 2018, iar în timpul altercaţiei a lovit victima, de câteva ori, cu un par din lemn în zona capului şi peste corp, provocându-i acesteia leziuni ce au necesitat 9-10 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. Bărbatul va fi judecat pentru săvârsirea infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice a fost trimis în judecată şi I.D. El a luat parte la bătaia din stradă şi a fost şi înarmat, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor.

Inculpat şi victimă în dosar este C.F. Acesta este acuzat că a lovit cu o ţeavă metalică o victimă, în zona capului, iar aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral cu fractură şi a avut nevoie de 30-35 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Întrucât viaţa victimei a fost pusă în pericol, inculpatul va fi judecat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi tentativă la omor.

În acelaşi dosar a fost trimis în judecată pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi C.S., care a lovit de mai multe ori victima căreia i-a fost pusă viaţa în pericol, cu picioarele peste corp. Ultimul inculpat este D.G.S care a participat şi el la bătaie şi era înarmat. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalul Vrancea şi urmează să treacă prin faza de Cameră Preliminară pentru verificarea legalităţii sesizării instanţei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here