ULTIMA ORĂ! Au fost afișate rezultatele la Bacalaureat după contestații. În Vrancea sunt două medii de 10 în plus

0
1138

În urmă cu puțin timp, pe site-ul bacalaureat.edu.ro au fost publicate notele finale obținute la sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat de anul acesta, iar în Vrancea sunt două medii de 10 în plus față de rezultatele inițiale în care erau doar trei elevi cu 10 pe linie.

Astfel, în urma contestațiilor,  un elev de la Colegiul Economic ,,Mihail Kogălniceanu” Focșani, care fusese notat cu 9.7 la Matematică, a aflat că lucrarea lui fusese de 10, astfel că, având 10 și la celelalte materii, a absolvit examenul maturității cu nota maximă. Același lucru s-a întâmplat și în cazul unui alt elev de la Colegiul Național ,,Alexandru Ioan Cuza” Focșani care a depus contestație la Limba și literatura română la care obținuse inițial 9.85, astăzi nota lui fiind 10. Ambii elevi sunt din promoția actuală.

Săptămâna trecută, după afișarea primelor rezultate obținute anul acesta la examenul de Bacalaureat, 1.009 candidați au depus contestații. Cele mai multe contestații au fost depuse la proba scrisă de Limba și literatura română, unde 522 de candidați speră la o notă mai mare. La proba obligatorie a profilului, profesorii au de recorectat 256 de teze, în timp ce la proba obligatorie a profilului și a specializării 231 de lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here