ULTIMA ORĂ! GALERIE FOTO! Polițiști și jandarmi vrânceni, într-o acțiune de amploare, în parcările supermarketurilor din Focșani și în Piața Gării

0
3215

 

ACȚIUNI PUNCTUALE ALE POLIȚIȘTILOR PENTRU MENȚINEREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE

În cursul nopții de 2/3 iulie a.c., în intervalul orar 00.00 – 02.00, Poliția Municipiului Focșani a organizat acţiuni punctuale la care au participat polițiști din cadrul Poliției Municipiului Focșani, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Focșani.
Acțiunea a avut drept scop menținerea climatului de siguranță publică și respectarea legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier, precum și depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.
Polițiștii au acţionat cu preponderență în zona adiacentă supermarketurilor de pe raza municipiului Focșani dar și în zona Piața Gării. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 105 persoane și au fost verificate 62 de autovehicule.
Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale : 2 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică și 6 pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, sunt pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

Comunicat de presă al IPJ Vrancea din 3 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here