Doi bărbați au sesizat poliția că fiicele, de 15 și 13 ani, au plecat de acasă; o femeie a sesizat plecarea fiului de 14 ani

0
1302

Polițiștii au identificat o adolescentă în vârstă de 15 ani, a cărei plecare voluntară de la domiciliu a fost sesizată în cursul zilei de 2 iulie a.c.. La data de 2 iulie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat din comuna Ruginești cu privire la faptul că fiica sa, o tânără de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în urmă cu două zile și nu a mai revenit. În urma activităților specifice, polițiștii au stabilit că minora a mai plecat voluntar de la domiciliu, revenind la câteva zile. Tânăra a fost identificată de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud pe raza comunei Pufești și a precizat faptul că nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind încredințată familiei.

În cursul nopții, în jurul orei 00.25, polițiștii focșăneni au fost sesizați de către un bărbat, de 37 de ani, cu privire la faptul că fiica sa, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, pe fondul unor discuții în contradictoriu și nu a mai revenit. Minora a fost identificată de polițiști pe raza municipiului Focșani.

Tot ieri, 2 iulie a.c., polițiștii adjudeni au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 14 ani, pe fondul unor neînțelegeri, a plecat de lângă aceasta într-o direcție necunoscută, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiul Adjud. Polițiștii l-au identificat pe raza municipiului Adjud și l-au încredințat mamei.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 3 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here