Rușine! Grindă se laudă cu contractele încheiate de Mândrilă la Spitalul Județean Focșani

0
752

Ipocrizia liberalilor vrânceni nu cunoaște limite. Zilele trecute, Monitorul de Vrancea a relatat pe larg despre faptul că managerul interimar al Spitalului Județean Focșani, stomatologul de la Păunești, Elena Codruța Neagu, verișoară a prefectului PNL-ist (fost PDL-ist) Gheorghiță Berbece, lasă nou născuții din Secția de Neonatologie fară incubatoare noi. Marți, ministrul Ion Ștefan zis ,,Grindă” s-a lăudat pe Facebook, că prin „grija” guvernului Orban au ajuns 6 incubatoare moderne pentru nou născuții din Spitalul Județean. Și cum chelului îi trebuie tichie de mărgăritar….Grindă a realizat chiar o machetă în care sub sigla PNL arată cât de preocupat este el de soarta copiilor nou născuți din Secția de Neonatologie a spitalului județean. Însă realitatea este cu totul alta, iar dacă Grindă ar vrea să spună adevărul despre această achiziție atunci ar fi trebuit să facă o machetă cu sigla PSD!

Pentru că în realitate este vorba de un proiect investițional derulat de fostul manager general Constantin Mîndrilă și susținut la nivelul Ministerului Sănătății de președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan în anul 2019. Acțiunea celor doi s-a concretizat prin încheierea acordului cadru nr. 18772 din 21 octombrie 2019, cu o valabilitate de doi ani, care viza achiziționarea a 10 incubatoare moderne. ,,Este vorba de unul din multele proiecte de investiții privind dotarea Spitalului Județean de Urgență cu aparatură modernă pentru care am militat. Decizia privind achiziția celor zece incubatoare a fost luată la nivelul conducerii Ministerului Sănătății pe vremea când era condus de PSD. Ceea ce fac cei de la PNL este doar să mintă opinia publică, să inducă în eroare și să se laude cu lucruri pe care nu le-au făcut niciodată pentru cetățenii județului Vrancea”, a declarat președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

Că liberalii mint o arată subiect și predicat și fostul manager Constantin Mîndrilă. ,,Incubatoarele au fost licitate și comandate de mine încă din toamna anului 2019. Înainte de a mă îmbolnăvi urma să le aduc. Am fost internat forțat în spital lăsând în cont banii necesari achiziționării întregii aparaturi licitate, inclusiv a acestor incubatoare. E ușor să-ți însușești munca și realizările altora”, a afirmat Constantin Mîndrilă.

Ce a făcut PNL? A boicotat investiția! Mai exact, Codruța a refuzat să plătească achiziția celor zece incubatoare moderne noi, contractate de fosta conducere prin acordul cadru nr. 18772 din 21 octombrie 2019. Așa se face că nici nu a băgat în seamă adresa prin care firma Gema Equipments SRL, cea care a câștigat această licitație, a solicitat plata celor 10 incubatoare și informează că acestea sunt în custodia firmei din luna aprilie 2020. ,,Conform prevederilor din contractul subsecvent, până la data de 30.06.2020 avem obligația de a livra ,,Incubator Închis”- 10 bucăți. Prin prezenta vă aducem la cunoștință că, încă din luna aprilie 2020, societatea noastră are în stoc, gata de livrare, produsele mai sus menționate”, se arată în adresa societății mai sus menționate, care solicită verișoarei manager un punct de vedere referitor la menținerea termenului de livrare sau prelungirea contractului subsecvent.

Deși Grindă se laudă cum a reușit el să rezolve problema incubatoarelor, Codruța îi dă peste mână și îi spune că nu așa stau lucrurile. Într-un comunicat remis presei, Codruța susține negru pe alb că luni au fost aduse 6 incubatoare, iar marți alte patru incubatoare. Pentru orice om cu mintea la cap și ceva logică este clar că la mijloc este vorba de cele 10 incubatoare pentru care fostul manager Constantin Mîndrilă a încheiat contractul mai sus menționat cu societatea Gema Equipments SRL.                                                                                                                           Se aude și se înțelege și la Grinda liberală?

Parlamentarii PSD: Vrancea „se află pe o oribilă listă a celor mai infectate comunități din țară cu COVID-19!”

Hoție, obrăznicie, prostie și tupeu golănesc                                                                              Este cea mai scurtă descriere a unui personaj de tristă apartenență la județul Vrancea. Circumstanța prostiei nu este suficientă pentru un personaj susținut de interlopi locali, care cu o obrăznicie greu de imaginat, a ajuns să fure munca celor care au făcut ceva ce el și clica lui nu vor reuși în 50 de ani de acum înainte!

Grindă se laudă cu munca lui Mîndrilă! Mai penibil de atât nu se putea, să te lauzi cu munca Guvernul PSD, care a alocat bani încă din 2019 Spitalului Județean de Urgență Focșani pentru achizitionarea de incubatoare! Dar…poate doar așa mai poți să abați atenția electoratului vrâncean de la faptul că județul nostru se află pe o oribilă listă a celor mai infectate comunități din țară cu COVID-19!

Cred că nimeni nu mai are dubii că managerul pus de Grindă să conducă la Spitalul Județean de Urgență este atât de slab că nu știe nici ce sunt alea incubatoare, darămite să știe ce să facă cu ele. Și cu toate astea, Grindă cel care, cu bâlbele, abuzurile și combinatorii lui, ne face zilnic de rușine în întreaga țară, iese public și se laudă cu munca altcuiva. În mod normal, ar trebui să fi precaut atunci când știi că ai spus o minciună cât casa dar nu e și cazul lui Grindă. Prin urmare, se impune întrebarea: ești prost!? Că sigur nu te prefaci!”

Semnatari

Angel Tîlvăr – Deputat

Cristian Dumitrescu – Senator

Dragoș Bârlădeanu – Deputat

Rodica Boboc – Deputat

Nicușor Halici – Deputat

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here