ULTIMA ORĂ! Primarul Misăilă prezintă focșănenilor RAPORTUL de activitate al celor 4 ani de mandat!

0
617

Dragii mei focșăneni, acum 4 ani de zile depuneam jurământul de credință în fața dumneavoastră, pentru că mi-ați acordat votul și încrederea. Iată că mulțumită Bunului Dumnezeu, cu eforturile echipei Primăriei Municipiului Focșani și mai ales cu sprijinul fiecăruia dintre dumneavoastră, am muncit împreună și la bine și la greu și am reușit să schimbăm fața orașului nostru. Pentru susținerea pe care mi-ați arătat-o și pentru că ați fost mereu alături de proiectele municipalitatii, vreau să vă mulțumesc din tot sufletul meu. Sunt încă multe de făcut, dar încep să se vadă și rezultatele muncii noastre, chiar dacă unora le place sau nu acest lucru.
Și pentru că astăzi se împlinesc 4 ani de mandat, 4 ani de muncă, vă prezint o sinteză a raportului meu de activitate pentru acești 4 ani dedicați cetățenilor din Municipiul Focșani. De altfel, sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră a văzut în tot acest timp că se muncește și că ne dorim să ducem la bun sfârșit toate proiectele pe care ni le-am propus încă de acum 4 ani de zile. În continuare avem multe proiecte în curs de finalizare, dar și multe altele care în perioada următoare se vor afla în diferite etape de execuție, unele dintre ele chiar în cea finală.
Tocmai de aceea este important să avem voință, răbdare și tenacitate, pentru că numai ÎMPREUNĂ, cu sprijinul echipei și al dumneavoastră, putem realiza tot ceea ce ne-am propus astfel încât orașul nostru să devină pe zi ce trece mai frumos, mai curat și mai modern!
Vă mulțumesc pentru că ați fost și sunteți in continuare alături de mine și de echipa mea!
Focșani, acasă!

RAPORTUL PRIMARULUI MUNICIPIULUI FOCȘANI 2016 – 2020 :   https://www.focsani.info/fisiere/pagini_fisiere/raport_primar_2020.pdf

sursă foto și text: Cristi Valentin Misăilă

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here