Orban, chemat în Parlament să răspundă despre „Jaful Unifarm sub masca pandemiei!”

0
137

Premierul Ludovic Orban este chemat lunea viitoare, în plenul Camerei Deputaţilor, la „Ora prim-ministrului”, pentru discuţii pe tema achiziţiilor de la Unifarm. Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a decis luni să îl cheme săptămâna viitoare, la „Ora prim-ministrului”, pe Ludovic Orban, forul legislativ lucrând în sesiune extraordinară.

Propunerea a venit din partea grupului parlamentar al PSD, iar tema dezbaterii este „Jaful Unifarm sub masca pandemiei! Schimbarea managerilor de spitale de către Guvernul PNL cu scopul de a se face achiziţii directe de măşti de la Unifarm la preţuri astronomice”.

Duminică, senatorul social-democrat Radu Oprea, a declarat că PSD îi solicită premierului Ludovic Orban să se prezinte în Parlament pentru a explica legăturile dintre Guvern şi cazul de corupţie de la Unifarm. Radu Oprea a mai spus că parlamentarii PSD doresc să afle dacă prelungirea stării de alertă a fost cumva conexată cu obligativitatea purtării măştilor. „Premierul nu are dreptul să tacă, acuzaţiile sunt mult prea grave şi-l vizează direct şi personal. Trebuie să răspundă la mai multe întrebări pe care îl vedem că le evită şi la toate întâlnirile cu presa nu a răspuns la faptul că există o legătură directă între dumnealui şi administratorul firmei implicate în scandalul de corupţie (…).”, a spus senatorul în cadrul unei conferinţe de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here