GALERIE FOTO: Minifotbal – La Panciu, turneu de penalty-uri pentru Miruna!

0
190
  • Concursul a fost organizat de Marian Covaci, de la Covaci Junior, cu sprijinul AutoVip

Miruna este o fetiță de 13 ani bolnavă de leucemie și care are nevoie de orice ajutor posibil pentru a-i fi făcut tratamentul care să-i permită să ducă o viață normală, ca toți copiii de vârsta ei. Între cei care au făcut ceva pentru a fi alături de Miruna și familia ei au fost și Marian Covaci, managerul CS Covaci Junior și AutoVip – manager, Valentin Manolescu, care au organizat la Panciu sâmbătă, 27 iunie, pe stadionul orășenesc, turneul ”Penalty Kicks For” la categoriile de vârstă 2008-2009, 2010 – 2011 și 2012 – 2013.

Au câștigat concursul: Ștefan Vidrașcu, la 2012-2013, David Călin, la 2010-2011, Mihai Boancă, la 2008-2009. Cei mai buni portari la penalty-uri au fost Tudor Dragomir, Leonard Alexe și Marian Murgu. Fiecare dintre acești sportivi a primit din partea organizatorilor câte o bluză. Iar Marian Covaci le-a făcut cadou copiilor fotbaliști participanți la ”Penalty Kicks For” ultimele cupe și medalii pe care le-a câștigat ca fotbalist!

Câștigători au fost, însă, toți participanții la turneu, care au putut să joace cu mingea și au putut contribui, prin prezența la concurs, la susținerea Mirunei, pentru care au fost colectați 1355 de lei care au fost donați familiei fetei. Alături de copii și organizatori, pe stadionul din Panciu s-au aflat și părinți, dar și an trenorul Florin Ciubotaru, de la Foresta Vidra.

După concurs, Marian Covaci mi-a spus: ”Totul a fost pentru Miruna! Doresc să mulțumesc domnilor Eugen Buleandră, secretarul Primăriei și Șerban Huzum, viceprimarul Panciului, pentru susținere și încredere, managerului AutoVip, Valentin Manolescu și directorului AutoVip, Ovidiu Zamfiroiu, oameni cu suflet deosebit, care oferă sprijin necondiționat în astfel de cazuri sociale. Sperăm ca și acest concurs de penalty-uri să o ajute pe Miruna să învingă! Pentru ea au fost sâmbătă, la Panciu, în concurs, 50 de copii care i-au transmis prin prezența lor urări de însănătoșire!”

Marian Covaci mi-a mai spus că la intrarea pe stadion și în timpul concursului au fost respectate toate regulile impuse în domeniul competițiilor sportive de starea de alertă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here