Daytime Emmy Awards 2020: Serialul „Tânăr și neliniștit”, marele câştigător al galei

0
51

Serialul „The Young and the Restless‟ („Tânăr și neliniștit”) a fost marele câştigător al celei de-a 47-a ediţii a galei Daytime Emmy Awards, organizată în Statele Unite vineri seară şi dedicată producţiilor de televiziune ale căror ore de difuzare sunt programate în tronsonul diurn, informează site-ul revistei Variety. Cea de-a 47-a gală Daytime Emmy Awards a avut un format neobişnuit de organizare din cauza pandemiei de COVID-19. Gala a revenit în acest an la televiziune pentru prima dată în ultimii cinci ani şi a fost difuzată de postul CBS.

Marele câştigător a fost serialul dramatic „The Young and the Restless‟, care a dominat plutonul producţiilor premiate, după ce s-a impus la opt categorii de premii. Printre ceilalţi câştigători importanţi s-au aflat şi emisiunile „Jeopardy‟ – desemnată învingătoare la categoriile „cea mai bună emisiune-concurs‟ şi „cel mai bun prezentator al unei emisiuni-concurs‟ ,(Alex Trebek); „The View‟ – care s-a impus la categoria „cel mai bun talk-show informativ‟; cântăreaţa Kelly Clarkson – numită „cel mai bun prezentator al unui talk-show de divertisment‟; „Entertainment Tonite‟ – care s-a impus la categoria „cel mai bun program de ştiri de divertisment‟; şi „Ellen‟ – care a triumfat la categoria „cel mai bun talk-show de divertisment‟.

Prezentatoarele emisiunii „The Talk‟, Sharon Osbourne, Sheryl Underwood, Eve, Carrie Ann Inaba şi Marie Osmond, au fost înregistrate în secvenţe video în calitate de gazde ale ediţiei din acest an a galei Daytime Emmy Awards, pe durata căreia au fost anunţaţi câştigătorii celor 19 de categorii selectate spre difuzare în timpul transmisiunii televizate. Prezentatoarele şi câştigătorii au vorbit în alocuţiunile lor despre cele mai importante chestiuni ale momentului, precum mişcarea Black Lives Matter şi impactul generat de pandemia de COVID-19 asupra producţiei de divertisment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here