ULTIMA ORĂ! Au fost publicate rezultatele la Bacalaureat! Trei medii de 10 în Vrancea

0
5753

Pe portalul http://bacalaureat.edu.ro/ au fost afișate rezultatele la examenul de Bacalaureat.

Rezultatele sunt afișate în format anonimizat, fiecare candidat putând să introducă un cod și pe baza acestuia să afle ce note și ce medie are, conform edupedu.ro. O altă metodă de căurare este cea clasică, prin afișarea listei candidaților dintr-un județ în ordinea mediilor și găsirea în listă a codului primit de la școală la înscriere sau în timpul examenului.

Rezultatele pentru Vrancea, în ordinea mediilor, pot fi văzute AICI

Sunte trei medii de 10, două ale unor absolvenți de la Colegiul Cuza din Focșani și una a unui absolvent de la Colegiul Unirea. Top 10 al mediilor este completat de un alt absolvent de la Unirea, 5 de la Cuza și un absolvent de la Colegiul Pedagogic.

În Vrancea, s-au înscris 2.364 de candidaţi în prima sesiune a examenului de Bacalaureat. Contestațiile pot fi depuse atât în format fizic, cât și electronic, în zilele de 30 iunie, în intervalul orar 16:00 – 19:00 și pe data de 1 iulie, în intervalul orar 8:00 – 12:00. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale vor fi anunțate duminică, 5 iulie.

Condițiile pe care un elev trebuie să le îndeplinească pentru a promova examenul de Bacalaureat sunt:

– să-și fi echivalat sau recunoscut (după metodologia de Bacalaureat 2020) toate probele de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

să susţină toate probele scrise şi să obțină nota 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea;

să obţină media 6 (cel puţin) la probele scrise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here