ULTIMA ORĂ! UPDATE! Persoană rătăcită în pădure pe raza comunei Cîmpuri

0
1043

O persoană s-a rătăcit în pădure pe raza comunei Cîmpuri. Pentru că nu a știut cum să se întoarcă în localitate, persoana în cauză a sunat la numărul unic de urgență 112.

Imediat s-a dat alarma și în zonă au intervenit SP Panciu cu o Autospecială de Primă Intervenție și Comandă, IJJ Montani și Salvamont.
După mai bine de o oră de căutări, persoana în cauză a fost găsită în stare bună.

UPDATE! 

Persoană rătăcită în pădure, salvată de autorități

La data de 29 iunie a.c., ora 14.45, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat de 30 de ani, din comuna Căiuți, județul Bacău, s-ar fi rătăcit prin pădure, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo în apropierea localității Pralea, cu intenția de a ajunge în localitatea de domiciliu.

Imediat, s-au format echipe mixte de căutare compuse din polițiști, jandarmi, pompieri și reprezentanți din cadrul Serviciului de Voluntariat pentru Situații de Urgență Cîmpuri care l-au identificat la scurt timp pe bărbat, în apropierea satului Gura Văii din comuna Cîmpuri.

Acesta a fost însoțit până la limita cu localitatea Căiuți, apoi a fost sprijinit să își continue deplasarea către locuința sa, de 2 persoane din localitatea Căiuți, județul Bacău. Comunicat IPJ Vrancea, 30 iunie 2020

foto: Salvamont Vrancea, arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here