FOTO: De la 1 iulie, Pensiunea GHIBI vă așteaptă la terasă cu pastramă de oaie, cotlete de berbecuț și alte specialități

0
1996

Vin veşti bune din domeniul horeca. Pensiuna GHIBI din Focşani îşi redeschide terasa miercuri, 1 iulie, şi revine cu delicioasele bucate tradiţionale cu care i-a obişnuit pe focşăneni, şi nu numai. Cu o vechime de aproximativ 15 ani, Pensiunea GHIBI se clasează în preferinţele vrâncenilor. Cât despre pofticioasele mâncăruri tradiționale gătite „ca la mama acasă”, papilele dumneavoastră gustative sunt singurele care pot descrie cu adevărat gustul lor inconfundabil.

Ai poftă de o pastramă de oaie, sau o tocăniță de berbecuț aşezate lângă o mămăliguţă aburindă şi mujdei de usturoi? Vino la Pensiunea GHIBI! Aici ai mâncare pe alese, la preţuri accesibile. Iar pentru cei care visează la mâncarea italiană, Pensiunea GHIBI vă aşteaptă cu savuroasele paste inspirate din reţete originale.

Pensiunea GHIBI, a doua casă

În urmă cu 15 ani, pe lista localurilor exclusiviste pentru evenimente din Vrancea, a apărut Pensiunea GHIBI. La scurt timp, pensiunea a avut parte de un real succes, atrăgând oameni din tot judeţul, fermecaţi fiind de atmosfera primitoare şi gustul deosebit al mâncărurilor pe care doar bunica ştie cum să le prepare. În 2011 pensiunea s-a extins, fiindu-i adăugat un salon de evenimente cu o capacitate totală de 300 locuri. Vară de vară, tinerii căsătoriţi şi-au ales această locaţie pentru a marca aşa cum se cuvine fericitul eveniment.

Pensiunea GHIBI s-a deschis în decembrie 2005. A avut un foarte mare succes bazându-se, în special, pe preparatele tradiţionale gătite «ca la mama acasă». Am obţinut reţete vechi, străvechi din moşi-strămoşi. Aşa cum am spus, pensiunea a avut un real succes, toţi focşănenii bucurându-se că pot servi prânzul sau cina într-un loc călduros, într-un ambient plăcut şi cu mâncare de bună calitate. În plină dezvoltare, în 2011, am deschis un salon de evenimente cu o capacitate de până la 300 de locuri, unic prin stilul în formă de amfiteatru”, ne-a explicat patronul Pensiunii GHIBI.

GHIBI catering Focșani

Din cauza pandemiei, toate cele 30 de evenimente programate în acest sezon la Pensiunea GHIBI au fost amânate. Patronul localului s-a reprofilat, şi a înţeles că este foarte important să te pliezi pe nevoile actuale ale clienţilor. De la începutul lunii iunie, Pensiunea GHIBI are serviciu de catering la care apelează zilnic zeci de oameni care s-au obişnuit cu mâncarea bună.

De luni până vineri, între orele 11:00-18:00, la numărul de telefon: 0759.551.260, poți comanda preparate delicioase cu garanția că: „Specialitatea bucătarului va fi zilnic motiv de festă culinară!”. Meniul zilei costă 21,50 lei și ai la alegere două feluri de ciorbă și două feluri principale, iar comanda minimă de livrare este 40 lei. Pentru evenimente speciale, GHIBI Catering vă poate livra platouri festive la domiciliu.

Redeschiderea terasei

După trei luni în care pandemia ne-a ținut departe de locurile noastre preferate de relaxare, începutul lunii iulie vine cu o veste mult așteptată, terasa Pensiunii GHIBI Focșani va fi în sfârșit pregătită să-și primească oaspeții. „Pe 1 iulie ne propunem să deschidem şi terasa pentru că atât avem voie. Terasa are o capacitate de 30 de locuri, respectând măsurile de distanţare socială. Îi aşteptăm pe clienţi cu preparate din carne de oaie: mușchiuleț, cotlete de berbecuț, pastramă, tocaniță din pulpă de berbec, precum și cu meniuri internaţionale de genul: paste, salate sau fructe de mare, dar baza rămâne mâncarea tradiţională”, a mai spus patronul Pensiunii GHIBI.

În serile de vară, când soarele adormit lasă loc misterioasei luni să guverneze cerul, o ieşire cu prietenii la terasă este mai mult decât o sursă de reîncărcare a bateriilor. Te-am convins?! Vino la Pensiunea GHIBI din Focșani, str, Bicaz, nr.20. Pentru comenzi și rezervări ne puteți contacta zilnic la telefon: 0759.551.260; 0744.504.879.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here