ULTIMA ORĂ! Handbal, Liga Națională – Constantin Robert Rusu – a treia noutate în lotul CSM Focșani 2007!

0
180

CSM Focșani 2007 are a treia noutate în lotul pentru viitoarea ediție de campionat. După Filip Marjanovic, Roman Makrishin, cu echipa Focșaniului a semnat și Constantin Robert Rusu, portar, care vine de la Politehnica Timișoara. Este internațional de tineret, are 20 de ani – este născut la 3 februarie 2000. Este născut la Iași, la 3 februarie 2000, a început handbalul la LPS Iași de unde a trecut la Centrul Național de Excelență Sighișoara, apoi, la CSS Galați. La 19 ani s-a transferat la Politehnica Timișoara și a jucat, inclusiv, în Cupa EHF. A fost portar al Naționalei de Juniori U 18 a României cu care a evoluat la Campionatul Eurpean din 2018 din Croația și este component al lotului național de tineret. Robert Rusu mi-a declarat după ce a semnat cu CSM Focșani 2007: ”În primul rand vreau să le mulțumesc tuturor pentru posibilitatea de a juca și cunoaște echipa, managerii, conducerea și suporterii. Este o experiență nouă și folositoare. Acum încep o altă experientă, la CSM Focșani, cu dorința de a da tot ce-i mai bun ca sportiv. Vă salut pe toți, inclusiv pe suporteri, și să ne vedem sănătoși și – ca o glumă – fără măști”.   

În afara venirii celor trei jucători, poate fi considerată o campanie de transferuri de foarte bună calitate și prelungirea contractelor aflate la final cu opt jucători: Marius Cloșcă, Emilian Marocico, Marius Ragea, Tiberiu Popovici, Didi Hrimiuc, Bogdan Rață, Alexandru Gramatic, Mădălin Țuțu. Unii dintre acești valoroși handbalști au avut oferte importante de la alte gupări din Liga Națională, dar au ales să rămână la Focșani.
Din vechiul lot, Robert Popa va continua la club la grupele de juniori iar Constantin Rusu se va ocupa de pregătirea portarilor de la seniori și juniori. Conducerea clubului i-a propus și lui Silviu Rotaru – care nu va continua ca jucător – să se ocupe de juniori, dar acesta nu a dat până acum un răspuns. A plecat de la echipă Ilija Sladic, interul stânga aflat la final de contract.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here