O nouă generație de studenți finalizează cu succes studiile Facultății de Psihologie și Științele Educației, Filiala Focșani

0
1683

Instituție de învățământ superior de stat, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Filiala Focșani din cadrul Universității din București, cu o tradiție de 24 de ani în spațiul vrâncean, a încheiat cu succes un alt an universitar. Încă o promoție de studenți și masteranzi a finalizat cu rezultate foarte bune programele de studii de licență Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar și de masterat Managementul Educațional. Pe parcursul celor trei ani de studii de licență și doi ani de master, studenții au beneficiat de o formare de calitate în domeniu iar performanțele lor au fost recompensate cu burse de merit și cei cu probleme socio-economice au fost sprijiniți cu burse sociale.

În ultimii ani, absolvenții programului de Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar au obținut rezultate foarte bune la examenele de titularizare și la examenele de dezvoltare profesională. Începând cu viitorul an școlar îi vom întâlni pe aceștia în grădinițele și școlile din județul nostru și din județele limitrofe pentru a pregăti la rândul lor noi generații de copii. Absolvenții masteranzi vor promova în propriile organizații școlare principiile și valorile unui management educațional modern bazat pe comunicare deschisă, cooperare și profesionalism.

Date fiind condițiile generate de pandemia cu SARS COV-2, evenimentele festive dedicate absolvirii nu vor fi posibile, așa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Sursa foto: edupedu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here