ULTIMA ORĂ! Poliția a găsit tinerii care au distrus gardurile de protecție ale șantierului de pe str. Bucegi

0
4528

Camerele de supraveghere instalate pe un șantier de pe str. Bucegi, unde se execută lucrări la rețeaua de termoficare, au surprins în urmă cu câteva zile un grup de cinci tineri, în timp ce distrugeau gardurile de protecție din zonă. Filmul a devenit public și grupul de tineri au intrat în atenția oamenilor legii. În urmă cu puțin timp, reprezentanții poliției au transmis că au fost identificați cei cinci tineri, că a fost întocmit un dosar penal și vor continua cercetările.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care mai mulți tineri distrug gardurile de protecție de pe strada Bucegi, revenim cu următoarele precizări:
În data de 23 iunie a.c , în urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost identificați 5 minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din municipiul Focșani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale a tinerilor și pentru luarea măsurilor legale ce se impun.” a informat într-un comunicat Biroul de Presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here