Dosare penale întocmite de polițiști, șoferilor care au condus băuți, drogați și fără permis

0
254

La data de 19 iunie a.c., ora 21.12, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 37 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Brăilei din municipiul Focșani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosare penal.

La data de 20 iunie a.c., ora 02.20, polițiștii au depistat un tânăr de 29 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Măgura din localitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând faptul că bărbatul s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului pe care acesta îl conducea, a fost găsit un plic ce conținea resturi de plante de culoare verde. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 06.15, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea pe strada Calea Moldovei un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism și o remorcă. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul nu deține permis de conducere corespunzător categoriei ansamblului de vehicule condus. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 9.34, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 37 de ani, din orașul Odobești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dionyssos din municipiul Focșani, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 09.05, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești au depistat un bărbat în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Odobești, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 07.20, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra au depistat un bărbat de 63 de ani, din comuna Nereju, în timp ce conducea pe DC 106 Nereju, un ansamblu de vehicule compus dintr-un autoturism și o remorcă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 18.17, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Urechești, județul Bacău, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 15.58, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Tătărăști, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11 A-Homocea, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 58 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 18.43 polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 40 de ani, din comuna Andreiașu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2M, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 22.33, polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 44 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul București, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 21 iunie a.c., ora 05.05, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe Dj205 H-Movilița, un bărbat de 57 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal

Buletin de presă IPJ Vrancea, 22 iunie 2020

Sursa foto: Graiul Maramureșului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here