ULTIMA ORĂ! Bărbat accidentat mortal pe Bulevardul Gării din Focșani

0
9325

Un bărbat în vârstă de 38 de ani a fost accidentat mortal pe Bulevardul Gării din municipiul Focșani. Accidentul a avut loc în această dimineață în jurul orei 1.25, bărbatul fiind acroșat de un autoturism condus de un tânăr din Focșani. Din primele cercetări rezultă că bărbatul ar fi traversat strada neregulamentar.
“Astăzi, 22 iunie a.c.., ora 1.25, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bulevardul Gării din municipiul Focșani a avut loc un accident rutier. Din verificările efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că un tânăr de 27 de ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism din direcția centru către Gară, a acroșat un pieton în vârstă de 38 de ani. Din păcate, ambulanta sosită la fața locului a declarat decesul pietonului. Conducatorul auto a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
„În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.” au mai transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

foto cu rol de prezentare, sursa: carasanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here