ULTIMA ORĂ! FOTO! UPDATE! O locomotivă a luat foc în Gara Mărășești

0
2331

O locomotiva a luat foc, duminică după amiază, în Gara Mărășești. La fața locului s-au deplasat angajați din cadrul SVSU Mărășești, pentru a stinge incendiul. Nu se cunosc care sunt cauzele care au dus la producerea acestui incendiu. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE! Trei echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu intervin, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locomotivă staționată în gara Mărășești. La momentul de față, echipajele de pompieri au localizat incendiul și acționează în cooperare cu SVSU Mărășești pentru lichidarea acestuia. Traficul feroviar nu a fost afectat. (Comunicat ISU Vrancea)

UPDATE 2! Incendiul la locomotiva care a luat foc în orașul Mărășești a avut ca punct de plecare un panou electric care a ars în totalitate. Incendiul a fost lichidat.

UPDATE 3! Incendiul a fost lichidat în jurul orei 20:55. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric. A ars un panou (bloc) electric al locomotivei. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. (ISU Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here