ULTIMA ORĂ! VIDEO de pe camerele de supraveghere cu accidentul de la Bolotești! Ambii șoferi au murit

0
56348

Șoferul microbuzului implicat în accidentul rutier ce a avut loc în această dimineață pe DN2D, la kilometrul 27, a decedat. Aurel Proca era consilier local in cadrul Consiliului Local Vizantea Livezi. Aurel Proca, în vârsta de 58 de ani, era șofer pe microbuzul care efectua cursa de transport persoane pe ruta Vizantea Livezi – Focșani. El își anunțase intenția de a candida la funcția de primar al comunei Vizantea Livezi din partea PMP.

Conform surselor noastre, cinci persoane sunt internate la Spitalul Județean de Urgentă Focșani, dintre care trei în stare foarte gravă. În total, 11 persoane au fost rănite și două au decedat, respectiv cei doi șoferi.

„În urma cercetărilor efectuate la fața locului, s-a stabilit faptul că vinovat de producerea accidentului rutier de pe DN2 D este bărbatul de 70 de ani, aflat la volanul autoturismului”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

Sursa foto: DRDP Iasi Oficial

Planul roşu activat în Vrancea, în urma unui accident rutier

În această dimineaţă, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea a fost anunţat despre producerea unui accident pe DN 2D, pe raza localităţii Boloteşti, în care au fost implicate 2 autovehicule, un microbuz cu persoane şi un autoturism. În urma impactului dintre microbuz şi autoturism au rezultat 13 victime. Având în vedere gravitatea evenimentului a fost activat Planul roşu de intervenţie.

La faţa locului au fost mobilizate de urgenţă şi au acţionat gradual, 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de transport persoane şi victime multiple, 4 ambulanţe SMURD, 5 ambulanţe ale serviciului de ambulanţă, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi 1 autospecială de primă intervenţie şi comandă.

Din nefericire şoferii ambelor autovehicule au decedat. Alte 11 victime, dintre care una rănită grav, cu multiple traumatisme, au necesitat îngrijiri medicale. Zece victime au fost transportate la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean „Sfântul Pantelimon” Focşani, iar un minor, în vârstă de 4 ani ce prezenta traumatism abdominal a fost transportat la Camera de primiri urgenţe a Spitalului Vidra.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

Sursa foto: I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here