Bărbați depistați conducând băuți sau fără permis pe drumurile din Vrancea

0
2150

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 11 iunie a.c.,, ora 22:10, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un bărbat de 52 de ani, din satul Tătăranu, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 iunie a.c., ora 01.50, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un tânăr de 26 de ani, din comuna Bătășani, județul Vâlcea, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din localitatea Nănești, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 iunie a.c., ora 01.15, polițiștii din cadrul Secției 5 Politie Rurală Cotești au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Cotești, în timp ce conducea pe raza localității o motocicletă neînmatriculată/neînregistrată și fără să posede permis de conducere. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, i s-a solicitat să efectueze testarea alcoolscop, însă acesta a refuzat atât testarea cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 12 iunie 2020

Sursa foto: capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here