FOTO: Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” din Mărășești câștigă multiple premii la concursurile dedicate firmelor de exercițiu

0
750

Înfiinţată în 2018 de elevii clasei a XI-a B (actualii XII B) de la Liceul Tehnologic ,,Eremia Grigorescu” Mărășești, sub îndrumarea doamnei profesoare Bordeiu Rodica, firma de exercițiu FE DECO-DESIGN EG SRL, câștigă o serie de premii la concursurile firmelor de exercitiu din ediția 2020.

Anul acesta au fost organizate concursuri online la Iași (82 firme participante) și Buzău (96 firme participante), unde echipa Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești a câștigat o mulțime de premii:

  • premiul I la secțiunea Catalog;

  • premiul III la secțiunea Materiale publicitare;

  • 2 mențiuni la secțiunile Spot publicitar și Prezentare electronică.

Acestor recunoașteri li se adaugă și premiile obținute la competiția organizată de Asociația profesorilor economiști:

  • Premiul 1 – Secțiunea Materiale promoționale;

  • Premiul 2- Secțiunea Catalog;

  • Premiul 3 – Secțiunea Spot publicitar.

Obiectul de activitate al firmei de exercițiu îl constituie fabricarea și comercializarea decorațiunilor hand-made și a aranjamentelor florale pentru evenimente speciale din viață. Misiunea firmei este de a transforma orice eveniment obișnuit într-unul spectaculos, de bună calitate și de bun gust și de a mulțumi clienții prin serviciile oferite.

Pentru o prezentare detaliată a firmei și serviciilor oferite, vă invităm să vizitați site-ul realizat de elevi în acest scop

https://f-e-deco-design-eg-s-r-l7.webnode.ro/

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here