FOTO! Firmă de dezmembrări auto, din Urechești, amendată de comisarii Gărzii de Mediu Vrancea

0
1586

Zilele trecute, comisari din cadrul CJ VN al Gărzii Naționale de Mediu au efectuat o verificare în teren ca urmare a unei sesizări, la un agent economic de pe raza administrativ teritorială a comunei Urechești, autorizat de APM Vrancea pentru desfășurarea activităților de colectare și dezmembrare a vehiculelor scoase din uz și comerț cu ridicata al deșeurilor și resturilor.

Cu ocazia verificării in teren, s-au identificat vehicule scoase din uz, vehicule pe roți, deșeuri metalice si nemetalice, autovehicule avariate, părți componente de autovehicule provenite din dezmembrări depozitate necorespunzător, pe sol, pe un teren neîmprejmuit și neautorizat, fiind încălcate astfel prevederile Legii nr. 212/2015 privind modalitatea de gestionare a vehiculelor si a vehiculelor scoase din uz.

Pentru neconformitățile constatate agentul economic va fi sancționat contravențional conform prevederilor legale în vigoare, stabilindu-se totodată și măsuri cu termen pentru conformare în sarcina acestuia. În perioada următoare, vor mai fi efectuate controale tematice pe vehicule scoase din uz și la alți agenți economici pentru verificarea conformării la legislația specifică.

sursă foto și text: Garda de Mediu Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here