Membrii Guvernului PNL, în frunte cu Orban, beau alcool și fumează în sediul Guvernului, fără măști și fără distanță socială

0
1556
Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care prim ministrul PNL Ludovic Orban și membri ai Guvernului liberal beau, fumează și nu poartă mască, într-un birou din Guvern: „Sursele mele din Palatul Victoria îmi transmit că la Guvern se muncește de zor! Și voi vă mai mirați de ce sunt scrise atâtea prostii prin Ordonanțele alea.”
Cristian Vasilcoiu a postat ulterior și a scris că: „Orban declară, în funcție de publicația la care dă interviu, că a băut și fumat, în biroul său din Guvern, fără mască, fără distanțare socială, luni, 25 mai, ba de la ora 15,30, ba de la 18,30, adică după program. De ziua lui, cu mai mulți miniștri. A băut de la ora 13, vă garantez eu! Sau de la ora 13, eventual până la 18,30!
Dar pe lângă băutura primită cadou sau cea pe banii contribuabililor, de la Guvern, a mai și cerut cineva din anturajul său, de la un afacerist, niste sticle de la Gavulin din ăla sau cum îi zice. Patru, mai exact. Care au trecut de SPP, în Guvern! Poate face cineva anchetă, că acolo e zonă de securitate clasa 0, sunt camere etc! Altfel, înțeleg că Orban nu poate trăi de grija mea și că spune presei că de la mine e poza! E, Orbane, dar eu nu am fost la ziua ta! Cât ai băut, Orbane, de m-ai visat la ziua ta?!”
Fostul ministru al Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, cere demisia lui Orban și a guvernului PNL:
„Asta se întâmplă în biroul prim-ministrului României‼️
Țara arde și PNL-iștii … Asta fac “liberalii” la guvernare‼️
Din confortul mașinii condusă de ofițerul SPP și din siguranța vilei Lac 2, plătită tot din banii contribuabililor, pentru care nu sunt capabili să găsească soluții de redresare economică, în timp ce romanii mor de COVID-19, își pierd locurile de muncă, capitalul românesc așteaptă masuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gasca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea … în birourile instituțiilor publice pe care le conduc‼️
Asta vor românii ⁉️
RUȘINE ORBAN, RUȘINE PNL‼️ DEMISIA‼️
#opriticiumagalbena
Potrivit presacurată.ro, „băuta” Guvernului Orban a avut loc chiar în încăperea din spatele cabinetului premierului.
Conform republica.ro, Orban a recunoscut că i-a „servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey” pe colegii săi, iar lui „i se întâmplă să fumeze”. Premierul liberal s-a declarat dispus să plătească o amendă „dacă e nevoie”.
Nu doar că e nevoie, am adăuga noi, simpli contribuabili, dar data viitoare abțineți-vă, când vă gândiți ca, prin hotărâri și ordonanțe, să impuneți orice fel de reguli românilor. Ce ați făcut (și faceți) este dezgustător și un îndemn la nerespectarea regulilor pe care tocmai voi ar trebui să le respectați la literă.
Normal că Orban e dispus să plătească amenda, îl doare la șireturi la ce salariu are, dar nu despre asta este vorba, peneliștilor, ci despre exemplul pe care îl dați întregii nații.
Rușine să vă fie!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here