GALERIE FOTO: DMF Poliplast – 30 de ani de calitate pentru soluții moderne și complete de ambalare

0
2039

DMF Poliplast – 30 de ani de calitate pentru soluții moderne și complete de ambalare

DMF POLIPLAST SRL împlinește în curând 30 de ani de activitate, perioadă în care am construit și am consolidat o bază solidă pentru prezent și pentru următoarele decenii.

Investițiile în tehnologia de imprimare flexografică, accesarea fondurilor europene pentru un nou sediu, pregătirea angajaților, pentru a fi adaptați la noile tehnologii și pentru a livra clienților produse de cea mai bună calitate, sunt câteva repere pentru ceea ce înseamnă compania noastră în prezent.

Anul acesta am finalizat certificarea celui mai înalt standard dedicat producției de ambalaje, respectiv BRC Global Standard for Packaging, auditat de către Lloyd’s Register Quality, United Kingdom. Acest standard a consolidat cultura calității în compania noastră, astfel ca siguranța și calitatea produselor și a normelor de igienă să fie și mai mult în centrul atenției noastre și să se conformeze normelor internaționale de protecție a consumatorului.

Ne manifestăm continuu interesul pentru îmbunătățirea activității noastre, de a livra produse și servicii la standarde excelente, care să fie un plus de valoare în piața de desfacere.

Ne adresăm celor mai exigenți clienți, atenți la integritatea, prospețimea, gustul și aspectul atractiv al produselor pe care le pun la dispoziția consumatorilor finali. Ne propunem să devenim partenerul lor preferat, pe termen lung. În acest scop inovăm continuu și acționăm pentru a le îndeplini în mod constant așteptările, prin proactivitatea și promptitudinea cu care le oferim soluții moderne și complete de ambalare.

Acordăm o atenție constantă pregătirii și perfecționării angajaților noștri și suntem preocupați să creăm un climat de lucru prin care să stimulăm spiritul de echipă, competența, receptivitatea la noi provocări, inițiativa, performanța și loialitatea față de companie.

Satisfacerea cerințelor clienților reprezintă misiunea noastră principală. Le ascultăm dorințele și le oferim cele mai potrivite soluții, în condiții de maximă seriozitate și responsabilitate.

Urmărim îmbunătățirea continuă a performanțelor și a calității serviciilor oferite, pe baza observațiilor și a sesizărilor clienților.

Asigurăm toate resursele necesare, inclusiv instruirea și pregătirea continuă a personalului, pentru dezvoltarea competențelor profesionale și a abilităților de a oferi ambalaje și servicii de cea mai bună calitate.

Astfel, urmărim: satisfacerea cerințelor clienților; crearea unui mediu intern favorabil dezvoltării, menținerii și motivării capitalului uman; prevenirea poluării mediului înconjurător și instruirea continuă a angajaților; asigurarea resurselor umane, financiare, materiale, tehnice și informaționale pentru realizarea obiectivelor propuse; stabilirea și menținerea unor relații reciproc avantajoase cu furnizorii și clienții.

Suntem conştienţi că prin natura activităţilor pe care le desfăşurăm generăm un anumit impact asupra mediului, impact pe care îl controlăm şi îl reducem permanent. Valorile noastre sunt: pasiunea, respectul reciproc, spiritul inovator și perseverența.

Susținem producția de bună calitate și suntem încântați de fiecare dată când clienții sunt mulțumiți de noi. Ne respectăm angajații, clienții și colaboratorii. Promisiunile pe care le facem sunt literă de lege pentru noi. Apreciem diversitatea în idei și experiențe. Îi considerăm pe angajații noștri ca fiind foarte importanți. Suntem conștienți că tratându-i cum se cuvine, ei vor trata ireproșabil clienții societatii noastre.

Activăm într-o industrie foarte dinamică, de aceea suntem receptivi la schimbare, învățăm permanent și aplicăm ideile noi, fiind mereu preocupați de excelență în execuție.

În anul 2019 am avut o creștere a cifrei de afaceri cu 10% față de 2018, am făcut și o investiție importantă, care se reflectă în primul trimestru din 2020 prin creșterea profitabilității cu 12%. Anul acesta, conform bugetului propus și rezultatelor din primul trimestru, vom finaliza cu o Cifră de Afaceri de 8 milioane de euro.

În prezent, aproximativ 90 de salariați lucrează în compania noastră și întotdeauna va exista o preocupare pentru evoluția personalului DMF POLIPLAST SRL. Oamenii cu atitudine pozitivă, cu spirit inovator și care îmbrățișează valorile și cultura noastră organizațională, vor găsi în cadrul companiei noastre un mediu de lucru favorabil dezvoltării profesionale. Păstrăm tenacitatea, puterea de a visa și dorința continuă de învățare alături de care promovăm tehnologia, obiectivele și anduranța pentru un viitor de succes.

Vă mulțumim pentru colaborare și vă asigurăm de parteneriatul nostru de cea mai bună calitate pentru o relație de business profitabilă și pe termen lung.

Diana Dărmănescu

Director General, DMF Poliplast

www.dmfpoliplast.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here