ULTIMA ORĂ! Controale ale Gărzii de Mediu la Călimănești, Movileni, Biliești, Suraia și Vulturu, privind respectarea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului

0
1803

Astăzi, comisari ai Gărzii de Mediu Vrancea împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, au verificat respectarea perioadelor și zonelor de prohibiție a pescuitului recreativ, pe cursul râului Siret, la acumulările Călimănești și Movileni, precum și în zonele preferate de pescari din Biliești, Suraia și Vulturu.

Au fost identificate persoane care se aflau la pescuit, nerespectând perioada de prohibiție care se încheie la 02.06.2020. Persoanelor identificate li se vor aplica sancțiuni în conformitate cu O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura sau dacă sunt întrunite condițiile legale, vor fi întocmite dosare penale de către agenții de poliție.

Aducem la cunoștință pasionaților de pescuit sportiv că perioada de prohibiție este până pe 02.06.2020, iar verificările privind respectarea legislației în domeniu vor continua.

sursă foto si text: Garda de Mediu Vrancea

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here