Vrânceni, puteți dormi liniștiți. Lu’ Silviu i-a luat „decât” o lună

0
3181

Nu, Silviule, nu-i corect „decât” o lună, nu trece mai departe ca să citești repede ce am scris despre tine. Dar ce mai e corect în zilele noastre, nu-i așa, Silviulică? Totul e să fii la momentul potrivit, în locul potrivit, dar, mai ales, cu oamenii potriviți. Așa, ca tine. Nu mai aveai de filmat nunți că o țin Klaus și PNL-ul din urgență-n urgență-n alertă, așa că merge și-un de ăsta… cum îți zici tu… refererent comunicare la DSP.

Nu mă înțelege greșit, n-am nimic personal cu tine, nu te cunosc, te-am văzut doar prin poze că, nah, voi ăștia de v-a băgat PNL-ul prin funcții în instituții publice, după ce v-ați gudurat bine, sunteți vedete. Dar Silviule, puteai mai mult, angajatule la stat, care ești tu angajat. De ce ți-a luat DOAR o lună de când ți-am trimis niște întrebări ca să ne răspunzi? Păi la cât de buni sunteți în a vă eschiva, puteai s-o mai lungești! Sau nu-ți iese asta cu lungitul? Îmi pare rău, sincer, dar nu dispera, în zilele noastre se găsesc soluții, totul e să nu te dai bătut.

Deci Silviulică, mersi că ne-ai răspuns, datele nu mai sunt valabile, cititorii noștri, că pentru ei am întrebat, nu pentru mama din Florența, nu mai sunt interesați de ce ne spui tu despre situația de la finele lui aprilie. Iar despre cei 29 de noi angajați, despre ale căror CV-uri nu ne poți spune nimic întrucât, hai să te citez, ca să nu zici că te-ai strofocat chiar degeaba, „conțin date cu caracter personal protejate de legislația în vigoare”, cum să-ți explic ca să înțelegi și tu, să nu fie prea greu, știu și eu… Silviule, nu voiam nici CNP-uri, nici adresa cabinetului de manichiură, nici unde faci tu montajul la filmele de la nunți sau baluri PNL. Nu, nu, stai calm și ia salariul de bugetar și luna asta. Voiam să știm studiile, cum ar veni: ce vă recomandă?! Dar concret tu, Silviulică, nu numărul de poze cu Grindă de pe pagina de Facebook, să fim un pic serioși.

Doar un pic, pentru că vremurile astea pe care ni le impun stăpânii tăi politici, Silviule, sunt de o comedie neagră cum n-am mai trăit. Și vorba aia, am și eu o vârstă. Hai că te las. Te las să cauți soluții la problema lungitului. Succese!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here