ULTIMA ORĂ! FOTO! Se apropie 1 iunie: polițiștii au oferit cadouri copiilor de la D.G.A.S.P.C. Vrancea

0
786

În apropierea zilei de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, polițiștii din cadrul I.P.J. Vrancea și A.N.I.T.P. Centrul regional Galați au făcut o surpriză copiilor instituționalizați în cadrul D.G.A.S.P.C. Vrancea, surpriză ce a constat în cadouri, materiale informativ-preventive și un “tort” din dulciuri.

Deși în fiecare an polițiștii au sărbătorit împreună cu copiii, anul acesta, pentru a respecta măsurile de siguranță și de distanțare socială, am fost părtași la bucuria copiilor doar virtual, prin intermediul fotografiilor transmise de reprezentanții centrului.

Copiii prezenți la C.A.S. Focșani “Forget me not” au fost primii care s-au bucurat de cadouri, urmând să le împartă cu ceilalți tineri instituționalizați în municipiul Focșani și în localitatea Dumbrăveni.

Cadourile, constând în mingi de fotbal, de plajă și de baschet, rucsacuri, tricouri, caiete și creioane, poartă logo-ul campaniei naționale “Dă-i libertate! Nu-i plăti exploatarea!”.

Tinerii au fost încântați de “tortul” din dulciuri, apoi s-au informat din afișele și pliantele primite, pe temele: prevenirea victimizării minorilor, siguranța on-line, răspunderea penală a minorilor și prevenirea traficului de persoane.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea urează LA MULȚI ANI tuturor copiilor!

Comunicat IPJ Vrancea, 28 mai 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here