UEFA a prelungit până la 1 iunie termenul acordat federaţiilor pentru comunicarea planului de reluare a competiţiilor

0
64
FILE PHOTO: Soccer Football - Europa League - Round of 16 draw - Nyon, Switzerland - February 28, 2020 General view of the UEFA logo at UEFA Headquarters before the draw REUTERS/Denis Balibouse/File Photo

UEFA a prelungit până la 1 iunie termenul acordat asociaţiilor naţionale pentru comunicarea planului de reluare a competiţiilor, informează, luni, site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal. „Federaţia Română de Fotbal s-a adresat săptămâna trecută forului continental pentru prelungirea termenelor fixate de UEFA, în conformitate cu situaţia de la nivel naţional privind măsurile de distanţare pe perioada stării de alertă. Având în vedere anunţul autorităţilor române prin care situaţia va fi reevaluată la fiecare două săptămâni şi luând în considerare posibilitatea relaxării măsurilor, FRF a solicitat ca termenul de 25 mai, impus de UEFA pentru comunicarea calendarului competiţional, să fie prelungit până la data de 1 iunie. UEFA a acceptat azi cererea Federaţiei Române de Fotbal”, se menţionează pe site-ul citat.

Conform Federaţiei Române de Fotbal, prelungirea acestui termen va fi utilă şi pentru o analiză a implementării actualului protocol medical în ceea ce priveşte antrenamentele. Departamentul de Competiţii al Ligii Profesioniste de Fotbal a înaintat către FRF un program pentru desfăşurarea tuturor etapelor rămase de disputat până la finalul acestui sezon competiţional, având ca moment de reluare a competiţiei weekend-ul 13-14 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here