FOTO: Handbal – Valorosul jucător sârb Filip Marjanovic va juca la CSM Focșani 2007!

0
104

Campionatul Ligii Naționale 2019-2020 s-a încheiat în mod oficial. Echipele își fac analizele cuvenite pentru vedea ce au de făcut pentru a continua – și a realiza performanță – în viitoarea ediție de campionat, inclusiv a face modificările de lot necesare. Conducerea CSM Focșani 2007 a ales să-și întărească lotul prin transferarea valorosului jucător sârb Filip Marjanovic. Handbalistul nou venit la CSM 2007 a semnat pentru două sezoane. Este extremă stângă de 31 de ani, și care în ultimele 4 campionate a jucat pentru Politehnica Timișoara pentru care a marcat 175 de goluri în primul sezon, 177 în următorul, 191 în cel de-al treilea și 106 în sezonul recent încheiat. Are 1,89 metri înălțime, 89 kg.

Până la Politehnica Timișoara a evoluat în Serbia, la RK Metaloplastika Zorka Keramika și Vojvodina. A jucat în Challenge Cup, Cupa EHF și Liga Campionilor și în echipa națională a Serbiei pentru care a marcat 17 goluri în 23 de partide.

Este un foarte bun executant al loviturilor de la 7 metri, un marcator de mare calitate din extremă și un bună jucător de apărare.

Filip Marjanovic poate aduce un plus de valoare, forță și eficiență în atacul echipei Focșaniului.

Suporterii handbaliștilor focșăneni au comentat pe pagina de facebook a CSM Focșani 2007 apreciind transferarea lui Filipo Marjanovic căruia i-au urat bun venit la Focșani!

Sursa foto: facebook Filip Marijanovic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here