ULTIMA ORĂ! Un bărbat a fost găsit MORT, pe câmp, la Garoafa

0
7634

În această dimineață, în jurul orei 09:00, un bărbat a fost găsit decedat pe un câmp în localitatea Garoafa. Persoana care l-a găsit a sunat la 112, iar polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că este vorba despre un bărbat de 59 de ani, dispărut de acasă din data de 19.05.2020.

Familia ne-a povestit că marți dimineață, în data de 19.05.2020, bărbatul a plecat din satul Mihălceni, comuna Ciorăști cu microbuzul spre Focșani, și de atunci nu a mai revenit la domiciliu. Cea care a anunțat dispariția lui a fost sora, care a apelat inclusiv la ajutorul nostru, înainte de a afla că fratele ei a fost găsit mort.

„Marți, pe data de 19, la ora 07:00, a luat microbuzul de la Mihălceni, a venit la Focșani, ceea ce mi-a confirmat și șoferul, și din ziua aceea telefonul lui a început să spună că nu poate fi contactat.
A avut o sumă de bani al el, nu știu exact cât, pentru că vineri, înainte de dispariție a mers la Focșani să-și ia pensia. Este pensionar pe caz de boală cu gradul I de handicap, suferă de spondilită, ceea ce înseamnă o persoană care merge foarte, foarte aplecată.
În luna ianuarie a avut o decădere, în loc să ajungă acasă, a ajuns într-o altă curte, dar, de atunci nu a mai avut astfel de episoade, își gătea singur, era coerent, vorbea. L-am dat dispărut și pe Facebook, și ne-a spus cineva că l-a văzut pe o trecere de pietoni din Fălticeni, județul Suceava și era foarte prăfuit”, povestea sora bărbatului cu puțin timp înainte să afle de la polițiști că fratele ei a fost găsit mort.

Bărbatul locuia de aproximativ doi ani cu mama sa, în satul Mihălceni. Era despărțit de soție, iar cei doi copii pe care îi avea nu păstrau legătura cu tatăl lor.
Conform polițiștilor aflați la fața locului, la prima vedere, bărbatul nu prezintă semne de violență, însă a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală (SML) Vrancea pentru a se stabili concrect cauza decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here