,,Împrumută la domiciliu rezervând on-line”, la Biblioteca municipală Adjud

0
90

Începând cu data de 18 mai 2020, utilizatorii bibliotecii pot împrumuta la domiciliu publicaţii rezervând on-line documente existente la secţiile împrumut pentru copii, respectiv împrumut pentru Tineret-Adulţi. Rezervarea documentelor se va face la adresa: cititori@bibliotecaadjud.ro şi la nr. de tel. 0237/641300, menţionând numele şi prenumele, nr. permis, nr. de telefon şi adresa de email. Documentele se vor încărca în contul dumneavoastră şi vă aşteptăm zilnic la bibliotecă în intervalul orar: 9-17 pentru a le ridica în condiţii de siguranţă. La ridicarea documentelor solicitate este nevoie de permisul de bibliotecă.

Verificarea disponibilităţii documentelor se va face în catalogul on-line al bibliotecii şi la nr. de telefon 0237/641300. Preluarea documentelor de bibliotecă se va face cu respectarea tuturor normelor impuse de situaţia actuală.

Proiectul ,,Biblioteca la tine acasă”, ediţia a XI-a

În cadrul programului ,,Anul lecturii în Vrancea”, organizat de Biblioteca Judeţeană ,,Duiliu Zamfirescu”, Focşani, Biblioteca municipală Adjud va continua proiectul ,,Biblioteca la tine acasă ”, ediţia a XI-a care se adresează membrilor comunităţii locale ce nu se pot deplasa la bibliotecă.

Începând cu data de 18 mai 2020 utilizatorii bibliotecii care nu se pot deplasa la bibliotecă (persoane cu dizabilităţi şi persoane de vârsta a treia) vor beneficia de împrumut de carte la domiciliu. Documentele se vor livra la domiciliu utilizatorilor bibliotecii, în fiecare zi de joi a săptămânii în urma unei solicitări transmise la adresa: cititori@bibliotecaadjud.ro sau la nr. de telefon 0237/641300. Preluarea – returnarea documentelor de bibliotecă se va face cu respectarea tuturor normelor impuse de situaţia actuală.

Director, Prof. Tatiana Valea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here