Percheziții la un tânăr de 22 de ani, care a șantajat o fată de 13 ani cu care a avut relații sexuale

0
4660

 

PERCHEZIȚIE ÎNTR-UN DOSAR DE INFRACȚIUNI INFORMATICE

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au documentat activitatea infracțională a unui tânăr care ar fi șantajat o minoră cu difuzarea, pe internet, a unor imagini cu conținut sexual explicit, realizate în timpul relației lor.

La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul B.C.C.O. Galați – S.C.C.O. Vrancea au desfășurat o percheziție domiciliară în municipiul Focșani, județul Vrancea, în cadrul unui dosar penal.

Din investigații a reieșit că, în cursul anului 2019, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Focșani, ar fi început o prietenie cu o minoră de 13 ani, relație ce a durat mai multe luni, timp în care cei doi ar fi întreținut și raporturi sexuale. După ce minora a încetat această relație, tânărul ar fi șantajat-o cu difuzarea în mediul online a unor fotografii și imagini cu conținut sexual explicit, efectuate pe parcursul relației lor de prietenie.

În urma activităților desfășurate a fost ridicat un telefon mobil, în care, după efectuarea percheziției informatice au fost găsite mai multe imagini cu minora.

Tânărul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, șantaj și pornografie infantilă. Față de acesta a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Comunicat IPJ Vrancea, 20 mai 2020

foto: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here