ULTIMA ORĂ! FOTO! Casă distrusă de incediu – 4 ore de luptă cu focul, la Adjud!

0
2918

Pompierii vrânceni au fost solicitați astăzi, 20 mai, în jurul orei 13:25, să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă situată pe str. Copăcești din municipiul Adjud. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD de la Secția de Pompieri Adjud și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă de la Detașamentul de Pompieri Focșani. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, incendiul se manifesta cu violență la acoperișul locuinței, pe o suprafață de aproximativ 150 mp și la o anexă în suprafață de circa 80 mp.
După mai bine de 4 ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat în limitele găsite, pompierii reușind să împiedice propagarea flăcărilor la imobilele aflate în imediata vecinătate. În urma evenimentului au ars: anexa în suprafață de aproximativ 80 mp, acoperişul locuinței construit din lemn cu învelitoare din tablă ondulată, pe o suprafaţă de circa 150 mp, precum și mobilier, aparatura electrocasnică și bunuri de uz gospodăresc aflate în 4 camere de locuit.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că evenimentul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric.
Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Comunicat ISU Vrancea, 20 mai 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here