ULTIMA ORĂ! UPDATE! Copil lovit de o mașină în Focșani, pe B-dul Brăilei

0
3828

Un accident a avut loc în Focșani, în urmă cu puțin timp. O mașină a acroșat un copil pe B-dul Brăilei.

Conform reprezentanților IPJ Vrancea, un bărbat de 38 de ani, din municipiul Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei din municipiul Focșani, din direcția strada 1 Decembrie 1918 către DN2 E85, ajuns în dreptul APIA, a acroșat un minor de 14 ani, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii, din partea lui stănga, prin loc nepermis, în fugă și fără să se asigure. 

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind negativ. Minorul pare a fi rănit ușor, se așteaptă rezultatele investigațiilor medicale.

UPDATE!  La data de 20.05.2020, ora 12.01, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe strada Brăilei, din mun. Focșani, s-a produs un accident rutier.
În urma cercetării efectuate la fața locului s-a stabilit că în timp ce conducea un autoturism, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din jud. Brăila, a acroșat un minor, în vârstă de 14 ani, care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, în fugă.
A rezultat rănirea ușoară a pietonului.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. ( IPJ Vrancea, 21 mai 2020)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here